FAQ

Is speciale danskleding nodig?

Nee, speciale danskleding is niet nodig. Tijdens de lessen dragen mensen meestal kleding die comfortabel zit. Tijdens dansavonden dragen de meeste mensen wel kleding die lijkt op de kleding uit de jaren '30, maar dat is zeker niet verplicht.

In het T-Kwadraat ligt een zeer gladde vloer. Ideaal om op te dansen, maar houdt hier wel rekening mee met de keuze van je schoenen. Met hele gladde schoenen kun je namelijk uitschuiven. Bij Cultuur BSO Monopole is de vloer ook lekker glad, maar niet spekglad. Hierop kun je vrijwel met alle schoenen lekker dansen.

Kan ik mezelf inschrijven zonder partner?

Inschrijven kan altijd!

Maar we houden het aantal volgers en leiders wel in evenwicht. Meestal melden er meer volgers aan dan leiders. Een individuele inschrijving komt dus in eerste instantie op de wachtlijst. Als er een plaats vrij komt brengen we je direct op de hoogte.

Als je zeker wilt zijn van deelname kun je ervoor kiezen om van rol te wisselen, dat is heel gebruikelijk in Lindy Hop.

Hoe zit het administratief?

We starten nieuwe lessenreeksen altijd met een gratis proefles. Pas na de les kun je jezelf definitief inschrijven en krijg je van ons per email een factuur.
Elke les kost € 6,50 (vanaf seizoen 2018-2019), met én zonder studentenkorting! Lessen worden per periode van 11-14 lessen in rekening gebracht. Er is geen mogelijkheid om gemiste lessen in te halen. Ook is er in het geval van een gemiste les geen restitutie mogelijk. Op elke extra lessenreeks in dezelfde periode krijg je 30% korting.