Locaties

T-Kwadraat (tot 31 januari 2020)

Olympiaplein 383 (Stappegoorweg)
5022 DX Tilburg

T-Kwadraat vind je in het zuiden van Tilburg. Buslijn 1 stopt voor de deur (Bushalte Stappegoor/IJsbaan).

Met de auto? Navigeer naar "Professor Goossenslaan". Na de stoplichten kun je rechts de ondergrondse parkeergarage inrijden (onder de Euroscoop). De rechter twee slagbomen brengen je rechtstreeks naar T-Kwadraat.

Lounge

De lessen, dansavonden en workshops bij T-kwadraat vinden plaats in de Lounge. Te vinden op de eerste verdieping. De lounge heeft een zeer gladde vloer. Ideaal om op te dansen, maar houdt hier wel rekening mee met de keuze van je schoenen. Gladde schoenen zijn hier af te raden. De vloer is zo glad dat je zelfs met dik rubber nog uit de voeten kunt (de beste optie voor beide zalen is een sportschoen of alledaagse schoen met een klein beetje profiel aan de onderkant). 

Cultuur BSO Monopole

Langestraat 13
5038 SB Tilburg

Cultuur BSO Monopole vind je in het Centrum van Tilburg. Het is slechts 4 minuten lopen van het station.

Met de auto? In de directe omgeving van Cultuur BSO Monopole zijn diverse parkeergarages te vinden. Kosten voor een parkeerplek liggen rond de € 2,- per uur. Parkeerplaats Noordhoekring en Parkeergarage Pieter Vreedeplein zijn het dichtst bij de locatie. In de straat zelf parkeren kan ook, maar dan betaal je een dagkaart van € 16,50. Niet aan te raden dus!

Kelder

De lessen bij Cultuur BSO Monopole vinden plaats in de Kelder. De zaal heeft echter wel een mooie raampartij, omdat de achterkant van het gebouw lager ligt. Er ligt een gladde tegelvloer in de ruimte. De meeste schoenen kunnen hier prima op dansen, glad leer en dikke rubberen zolen zijn af te raden.