D'n Opstoet - ‘Ongelooge waor, 55 jaor!?’ - Tilburg

We gaan met The Swing Shakers meelopen/ dansen in d'n opstoet.

Kôome jullie ôok kèèke?
Ge zèèt welkom!!!

  • Mocht je toch nog mee willen lopen, maar heb je jezelf niet opgegeven? Stuur dan even een e-mail naar stephanie_raaymakers@msn.com
  • Mocht je ons willen sponsoren met een fles schrobbelér die ons warm houdt in de kou, dan houden wij je niet tegen!

Alaaf,

Namens de feestcommissie (Ralph & Stephanie)

3 maart 2019 12:30 | Binnenstad | Tilburg

Friday Night Swing - Bake a cake contest - Tilburg

Herkansing voor de sad faces!! Maak een heerlijke cake en overtuig het publiek dat jouw cake het lekkerst is. Zodat jij er met de titel van “de beste Swing Shakers Cake bakker van 2019” vandoor kunt gaan. Mail naar mijncakeishetlekkerst@swingshakers.nl dan noteren wij je op de deelnemerslijst! Gratis entree voor cake bakkers. Dansers/ smikkelaars betalen € 2,-.

8 maart 2019 20:30 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg

Inventarisatie! - Mini weekendje Collegiate Shag - Tilburg

Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om bij één van onze reeds bestaande lessenreeksen Collegiate Shag aan te sluiten, zonder weer opnieuw een hele beginnerscursus te starten. Dat kan alleen als je de basis goed onder de knie hebt. Daarom willen we kijken of we een miniweekendje kunnen organiseren, klein groepje mensen, veel privé aandacht. 3/4 uur les per dag. Minimaal 8 en maximaal 20 deelnemers.
Na het weekend kun je dan wekelijks aansluiten in den Bosch op donderdag om 21.00 uur of in Tilburg op maandag om 19.00 uur.

Zet je jezelf op aanwezig, dan weet ik dat je erbij wil zijn, pas vanaf 4 leiders en 4 volgers die serieus geïnteresseerd zijn, gaan we het weekend echt vorm geven (tijden, kosten, locatie etc.).

9 maart 2019 16:00 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg

Kinderdansles - Peuters en kleuters - Tilburg

Maandag 11 maart geven we een GRATIS proefles Swingdansen voor peuters en kleuters.

Tijd: van 16.00-16.45 uur
Locatie: T-Kwadraat Tilburg, op de eerste verdieping (grote trap omhoog).

Je kunt een lessenreeks van 10 lessen inkopen* na een gratis proefles. Je koopt 10 achtereenvolgende lessen (in basisschoolweken) voor € 50,- per kind.

Aanmelden: www.swingshakers.nl/lessen/kinderdansles.

Bij de kinderdanslessen van The Swing Shakers leer je onder leiding van Elske van Beurden samen dansen, creatief zijn, jezelf presenteren, lekker meezingen, samen oefenen en als het dan lukt... Yeah! Op een speelse manier leer je danspassen, kun je je energie kwijt en hebben we samen heel veel dansplezier.

* Minimaal aantal kinderen: 6 per les.

11 maart 2019 16:00 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg

Beginnerscursus - Lindy Hop - Den Bosch

Kom jij met ons leren dansen in het schitterende theaterzaal van pand 18 te Den Bosch?!

We geven een gratis proefles op 28 maart, als start van een beginnerscursus Lindy Hop. Wij laten het Zuiden Swingen!

Lindy Hop? Lindy Hop is eind jaren 20 van de vorige eeuw ontstaan en momenteel de meest populaire swingdans in Nederland. Het is een Afro-Amerikaanse dans, een samensmelting van vele verschillende dansen, maar voornamelijk gebaseerd op Blues, Jazzdans en Charleston. Losgaan op opzwepende Jazz muziek is dé manier om even alle zorgen te vergeten en te ontspannen.

Ken je ons nog niet? Wil je eens ervaren wat het is om les te krijgen? Of wil je ons in actie zien voordat je jezelf laat onderdompelen in wekelijkse lessen? Dat kan! Op donderdag 28 maart organiseren we een gratis proefles van 19.00 tot 19.45 uur in Pand 18. Direct de week na de proefles start een beginnerscursus Lindy Hop van elf lessen. Deze cursus is ook van 19.00-19.45 uur en kost €71,50 per persoon. Data: 4 april tot en met 27 juni 2019, m.u.v. 30 mei en 20 juni. Meld je nu aan voor de (gratis) proefles op 28 maart!

Tot op de dansvloer,

Koen, Elske en Anouk

28 maart 2019 19:00 | Pand 18 | Den Bosch

Friday Night Swing - Fotocorner - Tilburg

Deze fotocorner wordt wel heel speciaal. We gaan namelijk te gekke foto’s maken van jou liggend op de vloer, maar dan lijkt het net alsof je rechtop staat… Dus heb jij altijd al een vette aerial willen doen, maar deze nooit gedurfd?! Dan is het nu een fluitje van een cent. Met een beetje trucage maak jij de beste back flip of zweef je romantisch samen naar swing Heaven…
Entree: € 2,-

12 april 2019 20:30 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg

Family HOP - Save the date - Tilburg

... read more on https://www.swingshakers.nl/family-hop

FAMILY HOP, 17 en 18 augustus 2019.
Hét weekend waar je met EN zonder kinderen kunt komen Lindy Hoppen.

Voor jou:
Wij delen je niet in op niveau, maar laten je zelf kiezen wat je wilt leren. Wel gaan we ervan uit dat je minimaal de basis van de Lindy Hop kent – tot zeer gevorderd. Je kunt dus gemakkelijk een 6 en 8 count dansen en bent daarnaast vertrouwd met de Lindy Charleston.
Verdeeld over twee dagen kies jij de 5 lessen (van 1,5 uur per les) die bij jou passen. Drie lessen op zaterdag en twee op zondag. Tussen de lessen door genieten we met alle deelnemers van een heerlijke Bourgondische lunch.
Op zaterdag kun je na afloop van de lessen gezellig mee BBQ-en en op zondag kun na de lessen met de voetjes van de vloer tijdens een gezellige Tea Dance.
De Leraren zijn: Nick Baeten, Sander Costermans, Misha Sheinman, Milou Stam, Frank Lyaruu, Janna Marcella, Koen van Langen en Anouk Martens.

Voor je kids:
We hebben een team professionals klaar staan die de zorg overnemen van je kinderen tijdens jouw danslessen. Onder de hoede van deze professionals kunnen de kids ravotten, knutselen, bouwen en DANSEN! Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Vanaf 4+ krijgen de kinderen drie danslessen van een half uur en vanaf 8+ drie danslessen van één uur. Elske van Beurden zal lesgeven aan alle kinderen!

Let op: Dit is nu enkel nog een SAVE THE DATE! Inschrijving is nog NIET geopend! Inschrijven kan vanaf 1 mei 2019.

We hopen dat we je (weer) mogen verwelkomen in augustus!

Groetjes,

Team The Swing Shakers.

17 augustus 2019 10:00 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg