GEANNULEERD - Swingende Koningsdag - Caribbean Style - Den Bosch

We doen het eens een keer anders, we go Caribbean Style!!

Niks is leuker dan Koningsdag Swingend te vieren. Daarom leggen we de vloer buiten bij Restaurant van Aken en gaan we in Caribbean style Swingen :-). We starten met een gratis les Caribbean Shim Sham en draaien daarna nog een paar uur onvervalste swingende krakers.
Neem je kinderen lekker mee want er is er een ranja tafel, buitenspeelgoed en doeken om hutten te bouwen op het terrein.

Gelukkig is restaurant van Aken lekker groot en kan alles ook binnen met slecht weer, maar toch zouden we het tof vinden als jullie duimen voor goed weer, want dan is het pas een echt Caribisch feestje!

27 april 2019 11:30 | Van Aken in het Werkwarenhuis | Den Bosch

Friday Night Swing - Swing it to win it - Tilburg

Met dank aan Swing in Utrecht voor het idee presenteren wij deze avond een wedstrijd met beperkingen. Doe mee aan een dansgame waarin je iets NIET mag doen, bijvoorbeeld niet kijken, geen swing outs dansen, niet trippel steppen, je danspartner niet vasthouden, etc. Dit wordt een ware uitdaging voor de ervaren danser, wellicht zijn de beginners met veel creativiteit hier in het voordeel?! En er valt wel degelijk iets te winnen, namelijk gratis entree kaartjes voor de Big Band Kalishnikovs volgende maand! Entree voor deze avond: € 2,-

10 mei 2019 20:30 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg

Friday Night Swing - Live Band Kalishnikovs - Tilburg

Big Band The Kalishnikovs schudden jaren 30-40 tophits voor jullie uit hun mouw. Het zijn gepassioneerde muzikanten die spelen met hart en ziel. Ze creëren de juiste atmosfeer voor iedereen, als je wel of niet danst, pas danst of de sterren van de hemel danst, iedereen voelt de vibe. Entree: € 10.

14 juni 2019 20:30 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg

Family HOP - Registrations open on May 1 - Tilburg

... lees meer op https://www.swingshakers.nl/family-hop

FAMILY HOP, 17 en 18 augustus 2019.
Hét weekend waar je met EN zonder kinderen kunt komen Lindy Hoppen.

Voor jou:
Wij delen je niet in op niveau, maar laten je zelf kiezen wat je wilt leren. Wel gaan we ervan uit dat je minimaal de basis van de Lindy Hop kent – tot zeer gevorderd. Je kunt dus gemakkelijk een 6 en 8 count dansen en bent daarnaast vertrouwd met de Lindy Charleston.
Verdeeld over twee dagen kies jij de 5 lessen (van 1,5 uur per les) die bij jou passen. Drie lessen op zaterdag en twee op zondag. Tussen de lessen door genieten we met alle deelnemers van een heerlijke Bourgondische lunch.
Op zaterdag kun je na afloop van de lessen gezellig mee BBQ-en en op zondag kun na de lessen met de voetjes van de vloer tijdens een gezellige Tea Dance.
De Leraren zijn: Nick Baeten, Sander Costermans, Misha Sheinman, Milou Stam, Frank Lyaruu, Janna Marcella, Koen van Langen en Anouk Martens.

Voor je kids:
We hebben een team professionals klaar staan die de zorg overnemen van je kinderen tijdens jouw danslessen. Onder de hoede van deze professionals kunnen de kids ravotten, knutselen, bouwen en DANSEN! Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Vanaf 4+ krijgen de kinderen drie danslessen van een half uur en vanaf 8+ drie danslessen van één uur. Elske van Beurden zal lesgeven aan alle kinderen!

Let op: Dit is nu enkel nog een SAVE THE DATE! Inschrijving is nog NIET geopend! Inschrijven kan vanaf 1 mei 2019.

We hopen dat we je (weer) mogen verwelkomen in augustus!

Groetjes,

Team The Swing Shakers.

17 augustus 2019 10:00 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg