Naast reguliere lessen organiseren wij vrijwel maandelijks een workshop. The Swing Shakers geven dan zelf les of nodigen andere experts uit die niets liever doen dan jullie overtuigen van de onuitputtelijke mogelijkheden die Swing dansen te bieden heeft.

Tijden: Een workshop duurt twee uur inclusief een kleine pauze.
Kosten: De kosten voor een workshops zijn €17,50 per persoon, tenzij anders vermeld.
Locatie: De workshops vinden plaats in de Lounge van het 't Kwadraat te Tilburg of in Restaurant van Aken te 's-Hertogenbosch.
Niveau: Sommige workshops vereisen bepaalde basisvaardigheden. Deze staan altijd bij de informatie over de workshop vermeld.
Aanmelden: Via een link onder aan de workshop (als dat nodig is).


Inventarisatie! - Mini weekendje Collegiate Shag - Tilburg

Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om bij één van onze reeds bestaande lessenreeksen Collegiate Shag aan te sluiten, zonder weer opnieuw een hele beginnerscursus te starten. Dat kan alleen als je de basis goed onder de knie hebt. Daarom willen we kijken of we een miniweekendje kunnen organiseren, klein groepje mensen, veel privé aandacht. 3/4 uur les per dag. Minimaal 8 en maximaal 20 deelnemers.
Na het weekend kun je dan wekelijks aansluiten in den Bosch op donderdag om 21.00 uur of in Tilburg op maandag om 19.00 uur.

Zet je jezelf op aanwezig, dan weet ik dat je erbij wil zijn, pas vanaf 4 leiders en 4 volgers die serieus geïnteresseerd zijn, gaan we het weekend echt vorm geven (tijden, kosten, locatie etc.).

9 maart 2019 16:00 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg

Workshop Double Bug & Sunday Afternoon Swing - Den Bosch

Workshop Double Bug

Tijdens deze workshop leer je als leider met twee volgers te dansen. Maar als volger leer je ook dat het ontzettend leuk kan zijn om je leider eens te delen. Want er komt een stuk meer bij kijken dan simpelweg volgen. Wist je dat je als volger soms zelf ook een beetje moet leiden om vette moves voor elkaar te krijgen? We proberen je tijdens deze workshop zo veel mogelijk moves te leren zodat je een nummer uit de voeten kunt, maar pas op het is erg verslavend, straks komen we nog volgers tekort!
Basiskennis van 6- en 8 count is een must.
Leiders mogen zich voor de verandering alleen met partner(s) inschrijven. En volgers mogen dat wel lekker alleen!

Inschrijven? KLIK HIER

Tot snel,

Swingende groetjes,

Koen Anouk en Nour

31 maart 2019 12:00 | Pand 18 | Den Bosch